ONS WERKGEBIED

Dakgoof, uw allround partner in en om het huis, is werkzaam in : Oost-Brabant, een gedeelte van West-Brabant en een gedeelte van Limburg. Valt u buiten een van onze gebieden maar wilt u wel gebruik maken van een van de diensten van Dakgoof? Neem dan contact met ons op, dit kan door middel van het contactformulier of door een mail te sturen naar info@dakgoof.nl.

OVER DAKGOOF

In 2020 is Goof gestart met DakGoof, toen nog een bedrijf dat alleen dakgoten schoonmaakten maar al snel uitgroeide tot een allround bedrijf. Zoals de slogan luidt, DakGoof is uw allround partner in en om het huis. 

Doordat het bedrijf constant blijft groeien voegt DakGoof regelmatig nieuwe diensten toe aan haar werkzaamheden lijst, als allround partner. Zo levert DakGoof diensten zoals het vervangen van uw dakpannen tot aan badkamers kitten, bestrating en sloopwerkzaamheden.

Wilt u meer te weten komen over wat DakGoof als allround partner in en om het huis voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze projecten pagina. 

Op de projecten pagina kunt u foto's bekijken van projecten die DakGoof al uitgevoerd heeft en de lijst bekijken met alle werkzaamheden die DakGoof aanbiedt.

Wilt u meer te weten komen over de ontwikkelingen van DakGoof? Neem dan een kijkje op onze nieuws pagina. Hierop zetten wij de nieuwste nieuwtjes en weetjes over het bedrijf. 

Heeft u ondertussen vragen gekregen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons, wij staan u graag te woord! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of via een van onze social media kanalen. De links van onze social media kanalen zijn hieronder terug te vinden. 

Team DakGoof