NIEUWS

JULLIE ALLEN BEDANKT!

NIEUWS - 28 SEPTEMBER 2023

Dit jaar wilde DakGoof naast de opdrachten opzoek gaan naar een manier om iets terug te geven aan de mensen om hen heen!

 

Er is namelijk vanuit de omgeving, dus ook jullie klanten, een hele hoop support geboden in de opstart-fase van het bedrijf. Voor al deze support wilde DakGoof een sociaal gebaar richting de omgeving en mensen doen.

Zo kwamen zij uit bij een plaatselijke hockey club (in Valkenswaard), waar een jong hockeyteam opzoek was naar een sponsor, voor hun nieuwe trainingspakken. 

 

Na kennismaking met deze hockeyclub en het hockeyteam was de sponsoring dan ook snel rond. En zie hier het resultaat!

 

Vanuit DakGoof wensen wij deze meiden dan ook een fantastisch seizoen toe en hopelijk komen deze mooie en vooral ook warme trainingspakken goed tot zijn recht in dit hockeyteam. 

 

Team DakGoof

EEN PRACHTIG COMPLIMENT

NIEUWS - 24 AUGUSTUS 2023

Onlangs kregen wij een prachtig compliment van een van onze klanten. Graag delen wij met trots dit compliment, die gaat over zijn ervaring met DakGoof :

''Een Relatief Jong Bedrijf Dat Vertrouwen en Voldoening Vindt bij Tevreden Klanten

Dakgoof, een opmerkelijk jong en veelbelovend bedrijf uit Valkenswaard, heeft het vertrouwen van zijn klanten verdiend door een uitmuntende allround dienstverlening te bieden voor allerlei klussen in en rond hun huizen. Met een unieke aanpak en een toegewijd team heeft Dakgoof een buitengewoon positieve indruk achtergelaten, er is dank ook geen enkele negatieve review te vinden van dit bedrijf, en dat al zeer opmerkelijk. De regio's waarin ze actief zijn, namelijk Oost-Brabant, een deel van West-Brabant en een deel van Limburg, hebben het voorrecht om te genieten van de ongeëvenaarde service van Dakgoof.

In het jaar 2020 ging Goof vol goede moed van start met DakGoof, een bedrijf dat oorspronkelijk bekendheid verwierf met het schoonmaken van dakgoten. Maar dat was slechts het begin van een inspirerend verhaal dat Dakgoof transformeerde tot een ware allround partner in en om het huis. Met hun opvallende slogan "DakGoof, uw allround partner in en om het huis" zet het bedrijf de toon voor zijn ambities en missie.

De sleutel tot het succes van Dakgoof ligt niet alleen in hun uitgebreide dienstenlijst, maar ook in hun voortdurende groei en innovatie. Het bedrijf blijft zichzelf verbeteren door voortdurend nieuwe diensten aan hun portfolio toe te voegen, waarbij ze vasthouden aan hun visie als allround partner voor de behoeften van klanten. Van het vervangen van dakpannen tot het zorgvuldig kitten van badkamers, het vakkundig aanleggen van bestrating en het uitvoeren van sloopwerkzaamheden, Dakgoof draagt zorg voor elk aspect van klussen in en rondom het huis.

Een opvallend kenmerk van Dakgoof is dat zij niet veel adverteren op internet, maar wel aanwezig zijn op de socials. In een tijd waarin online aanwezigheid de norm is voor bedrijven, heeft Dakgoof bewust gekozen om te investeren in directe communicatie met klanten en mond-tot-mondreclame.maar ook in de lokale sportwereld weet Goof zich op een bijzondere manier te onderscheiden. Dit onconventionele aspect van hun bedrijfsstrategie lijkt te hebben gewerkt als een magneet voor tevreden klanten die graag hun positieve ervaringen delen.

"We hadden veel klusjes rondom het huis, en Dakgoof werd ons aanbevolen door een vriend. We zijn zo blij dat we hun diensten hebben ingeschakeld! Ze hebben echt indruk op ons gemaakt met hun professionaliteit en vakmanschap," aldus een tevreden klant.

Het werkgebied van Dakgoof omvat Oost-Brabant, een deel van West-Brabant en een deel van Limburg, maar ze zijn vastbesloten om ook klanten buiten deze regio's te helpen. Dit getuigt van hun inzet om een positieve impact te hebben op elke klant die hun hulp nodig heeft. Het is deze hartverwarmende benadering van dienstverlening die Dakgoof een reputatie heeft gegeven als een bedrijf dat luistert naar de wensen van klanten en een extra stap zet om aan hun verwachtingen te voldoen.

"Wat ons het meest opviel, is dat Dakgoof echt om onze tevredenheid geeft. Ze luisterden naar onze behoeften en zorgden ervoor dat alles tot in de puntjes werd verzorgd. We voelen ons zo dankbaar voor hun uitstekende service," deelde een andere klant.

Wilt u zelf ervaren wat Dakgoof als allround partner in en om het huis voor u kan betekenen? Dan nodigen ze u uit om een kijkje te nemen op hun projectenpagina op hun website. De levendige getuigenissen van hun tevreden klanten getuigen van de zorg en toewijding die Dakgoof in elk project stopt. Met een heldere visie en een groeiend aantal tevreden klanten blijft Dakgoof een inspirerend voorbeeld van een jong bedrijf dat zijn stempel drukt op de kluswereld.''

 

Team DakGoof

TEAM DAKGOOF BREIDT OPNIEUW UIT

NIEUWS - 13 MEI 2023

Transfernews! Vanaf April verwelkomen wij dan ook onze nieuwe collega, Fons. 

Vanaf heden zullen jullie Fons geregeld gaan zien bij Team DakGoof. Fons is timmerman van origine maar schuwt andere klussen zeker niet!

Wilt u meer weten over wat wij als allround partner in en om het huis voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze projecten pagina (link)

 

Team DakGoof

TEAM DAKGOOF BREIDT UIT

NIEUWS - 7 APRIL 2022

Team DakGoof breidt uit! En vanaf vandaag verwelkomen wij dan ook onze nieuwe collega, Boy. 
Door de snelle groei van ons bedrijf, waren wij opzoek naar collega's die ons team konden versterken. Na een hele hoop aanmeldingen, hebben wij een selectie gemaakt en is Boy onze nieuwe aanwinst voor het team.

Boy is schilder van origine en door zijn kennis en kunde, kunnen we vanaf vandaag dan ook een nieuwe dienst toevoegen aan de lijst, schilderwerkzaamheden.

Naast dat Boy ervaring heeft met schilderwerkzaamheden, gaat hij ons natuurlijk ook ondersteunen bij alle andere werkzaamheden die wij bij DakGoof aanbieden. 

Wilt u meer weten over wat wij als allround partner in en om het huis voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze projecten pagina (link).

 

Team DakGoof

EEN NIEUWE DIENST OP DE LIJST

NIEUWS - 31 MAART 2022

Heeft u last van een nare geur, verstoppingen of wateroverlast in de keuken, badkamer of WC?
Dan kan team DakGoof u riool vanaf vandaag komen reinigen. 

Twijfelt u of u rioleringsproblemen heeft? Wacht dan niet en neem contact op met ons! Wij komen graag langs om het probleem te bekijken zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

U kunt contact met ons opnemen via de contact pagina (link)

En wilt u meer te weten komen over wat wij als allround partner in en om het huis voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze projecten pagina (link)

 

Team DakGoof

NEEM EEN KIJKJE OP ONZE NIEUWE INSTAGRAM-PAGINA

NIEUWS - 23 MAART 2022

Vanaf vandaag zijn wij naast Facebook ook actief op Instagram!
Op onze Instagram-pagina gaan wij meer laten zien van onze projecten, nieuwe diensten en werkzaamheden. Wilt u nou niks missen van DakGoof? Neem dan een kijkje op onze pagina en volg ons.

En ken je iemand die een allround partner in en om het huis zoekt? Deel dan onze Instagram-pagina of website. 

U kunt onze Instagram-pagina bezoeken doormiddel van de onderstaande link.

 

Team DakGoof